fbpx
Sikker handel

Fri fragt ved køb over 499

14-dages gratis returret

Om os

BUSHÈ hed i opstartsfasen på instagram B.y Design og ændrede først navn til BUSHÈ i 2021.

BUSHÈ

Velkommen til BUSHÈs univers – vi er så glade for at du er her!

BUSHÈ blev grundlagt tilbage i sommeren 2020 af Büsra Yucel. Corona-situationen i Danmark gjorde det umuligt at tage en hyggetur på Strøget eller den lokale tøjbutik, for at opdatere sommerens garderobe. Online-shopping var løsningen, derfor begyndte Büsra at kigge på udenlandske hjemmesider for at bestille nyt tøj. Det har altid været en prioritet for hende at gå i tøj, som var unikt. Der var dog et problem – toldafgiften blev dyrere end selve varerne.
Det var i dette øjeblik BUSHÈ blev opfundet og gik hurtigt fra at være en god idé til at være en virksomhed.

Vores formål er at tilbyde kunderne et unikt udvalg af tøj og smykker til fornuftige priser, som skiller sig ud af mængden og ikke ligner alt det man har set i sine lokale forretninger. Hos os, kan du nemlig få den bedste vare, til den bedste pris, uden at skulle bestille det hjem fra udlandet og betale en masse toldafgifter. Vi brænder for mode og følger med i de nyeste trends fra udlandet, netop for at kunne levere et bredere vifte af valgmuligheder.

Vi går ikke på kompromis når det kommer til kvalitet og komfort og vores første prioritet er at sikre, at vores varer bliver produceret under gode arbejdsvilkår, med det bedste materiale og til en god pris.

Derudover vægter vi autenticitet meget højt. Alles vores billeder bliver taget uden filter og uden redigering. Vi elsker dog det rette lys for at give dig de bedste muligheder for at kunne se og vurdere produktet. Derfor får du nøjagtigt dét produkt, du har set på shoppen.